Привет колеги, колето съвсем сдаде багажа по всички параграфи, дано устиска до Румбата.
Освен, че съм за ремонт на двигател, в предното окачване се е настанил оркестър Кристал
, ербега пак не бачка ( на Венелин вече му се повдига като ме види ), мотора на задната чистачка сдаде багажо и сега и климата ми изпуска! Заредиха я немците за стотара, покарах малко и днес минах на УВ лампа и се разбра, че изпускаме от кондензатора. Та нов кондензатор плюс някаква тръба 600 евра без работа 
Ясно тук нема да се прави, но имам едно генерално запитване.
Ако и в БГ ще е сума, а след горе описаните неща дето ще се правят незнам дали и за това ще останат парици, въобще да си блъскам ли тиквата и с този проблем? Питах го механика и той ми каза, да си имам в предвит 20% загуба на фреон на година. Ми и да давам по 100 на две години тия 600 евра я ги давам за 12 години, не смятам да я пазя освен ако не я консервирам и си я запазя за олдтаймер! Механика ми подметна, че ако продължавам да карам с тази пробойна може и комкпресора да умре, а тогава ще боли много!
Някакви идеи как да подходя към този проблем!
мерси много
Освен, че съм за ремонт на двигател, в предното окачване се е настанил оркестър Кристал

Ясно тук нема да се прави, но имам едно генерално запитване.
Ако и в БГ ще е сума, а след горе описаните неща дето ще се правят незнам дали и за това ще останат парици, въобще да си блъскам ли тиквата и с този проблем? Питах го механика и той ми каза, да си имам в предвит 20% загуба на фреон на година. Ми и да давам по 100 на две години тия 600 евра я ги давам за 12 години, не смятам да я пазя освен ако не я консервирам и си я запазя за олдтаймер! Механика ми подметна, че ако продължавам да карам с тази пробойна може и комкпресора да умре, а тогава ще боли много!
Някакви идеи как да подходя към този проблем!
мерси много
Comment